Afspraak maken > Spoedgevallen

Voor spoedgevallen graag bellen voor 10.00 uur ’s ochtends. U heeft dan de grootste kans nog dezelfde dag terecht te kunnen.

Uw tandarts heeft met een aantal collega’s een spoedgevallendienst georganiseerd om ervoor te zorgen dat er in geval van nood buiten normale praktijkuren tandheelkundige hulp beschikbaar is

 

 

De weekend/avonddienst loopt van vrijdagmiddag 12.00 uur tot maandagochtend 8.30 uur en op maandag tot donderdag van 17.00 uur tot 8.30 uur de volgende morgen.

De dienst is bedoeld voor ongevallen en nabloedingen Indien u belt met een pijnklacht wordt u binnen 24 uur geholpen.

Voor acute spoedgevallen kunt u de spoeddienst bellen: 0900-tandpijn  (0900-82637456)

Bij pijnklachten in de avonduren, die beheersbaar zijn met pijnstillers en bij net uitgevallen of afgebroken vullingen of een verloren (nood) kroon die vervelend aanvoelen, maar waar nog geen  pijnstillers voor hoeven geslikt is het advies: goed schoonhouden en de eerst volgende werk-ochtend uw eigen tandarts bellen voor een behandelingsafspraak of overleg.

U dient een geldig identificatiedocument mee te nemen en uw zorgpas.

let op:

Kosten

Een behandeling door een dienstdoende tandarts moet contant worden afgerekend. Er zijn meestal geen pinautomaten aanwezig. U ontvangt daarvoor een kwitantie, die u kunt inleveren bij uw zorgverzekeraar. Deze instantie zorgt voor verdere financiele afwikkeling.

Kosten zullen doorgaans liggen tussen:
Overdag € 30 en € 300,-
Avond/weekend/feestdagen € 70 en € 340,-